En Stilla Jul 2019

Traditionen och publiksuccén fortsätter!

I år har Anders valt att exklusivt besöka Stockholm, Göteborg och Jönköping med En Stilla Jul, som varit en konserttradition sedan 2010.

Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson, gitarr, Stefan Nilsson, piano, Thomas Bergquist, klaviatur, Elias Gammelgård, fiol och Atida Stahlhammer,cello, tar Anders med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i sin rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

Anders har dessutom i år bjudit in en gästartist till respektive stad. På Oscarsteatern i Stockholm gästas han av Helen Sjöholm – äntligen får vi möjligheten att se succéparet ”Kristina och Karl Oskar från Duvemåla” på scen igen för första gången sedan de gjorde Chess tillsammans! Gästartisterna i Göteborg och Jönköping avslöjas inom kort.

190815:
”Jag är både glad och tacksam över att få släppa upp ytterligare en konsertdag på Oscarsteatern med min ”En stilla Jul”. Det är en ynnest att så många kommer för att lyssna och dela min jul, en riktig jul med traditionella klassiska julsånger och några av mina låtfavoriter, att sen få göra detta tillsammans med Helen Sjöholm i Stockholm toppar ju förstås”.
//Anders Ekborg

Turnéplan:

16/12 Oscarsteatern, Stockholm
18/12 Stora Teatern, Göteborg
19/12 Konserthuset, Jönköping
20/12 Oscarsteatern, Stockholm EXTRA!

Biljetter bokas via Showtic.se

Producenter: 2Entertain, Vicky Nöjesproduktion och Känslogrossisten AB

Pressmeddelande 2Entertain