En Stilla Jul 2019

I år valde Anders att exklusivt besöka Stockholm, Göteborg och Jönköping med En Stilla Jul, som varit en konserttradition sedan 2010.

Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson, gitarr, Stefan Nilsson, piano, Thomas Bergquist, klaviatur, Elias Gammelgård, fiol och Atida Stahlhammer, cello, tog han oss med in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i sin rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

Anders hade dessutom i år bjudit in en gästartist till respektive stad. I Stockholm och Jönköping gästades han av Helen Sjöholm – äntligen fick vi möjligheten att se succéparet ”Kristina och Karl Oskar från Duvemåla” på scen igen för första gången sedan de gjorde Chess tillsammans! 

I Göteborg gästades konserten av Emmi Christensson, som bland annat spelat huvudrollen som Christine i Phantom of the Opera både i Stockholm och West End.

Turnéplan:

15/12 Oscarsteatern, Stockholm
16/12 Oscarsteatern, Stockholm
18/12 Stora Teatern, Göteborg
19/12 Konserthuset, Jönköping
20/12 Oscarsteatern, Stockholm
21/12 Oscarsteatern, Stockholm

Producenter var 2Entertain, Vicky Nöjesproduktion och Känslogrossisten AB.


Mer info

Turnépremiären på Oscarsteatern den 15 december

Göteborg – Jönköping – Stockholm 18-21 december

Bilder från konserten den 16 december

Anders har även släppt en ny jullåt. Ett fantastiskt stycke komponerat av Fredrik Kempe och med text av Jonas Gardell. Titeln är Var Mitt Ljus, producerad av Dan Sundqvist.