Så som i himmelen i SVT

Fredagen den 29 december 2023 visades succémusikalen Så som i himmelen på SVT1. Den visades även den 30 december och i SVT24 på nyårsafton. På SVT Play fanns musikalen tillgänglig till 28 januari 2024. 

Med värme skildrades möten där vänskapsband knöts, fiendeskap uppstod och kärlek började spira. Förutom Anders i rollen som prästen Stig medverkade Philip Jalmelid, Tuva B. Larsen, Malena Ernman, Christoffer Wollter, Björn Kjellman med flera. Musik av Fredrik Kempe.

1 thought on “Så som i himmelen i SVT”

  1. Jag tittade på denna fantastiska musikal uppsättning när den sändes i runt nyår och tittade på den varje kväll den låg uppe på SVT Play efter det. Den hjälpte mig under en i väldigt tung period i mitt liv och när den togs bort från SVT Play så blev jag helt tom. Jag önskar verkligen att jag hade spelat in den när tillfälle gavs men tänkte inte på det när den sändes. Den finns tyvärr heller inte att köpa på något medium och SVT kommer inte reprisera den enligt deras repris-avdelning. Man kan bara hoppas att den kommer sändas någon mer gång framöver…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *