Från musikal till soft jazz & ballad

Anders Ekborg med vänner – Från musikal till soft jazz & ballad

Välkomna till en musikalisk festkväll tisdagen den 11 oktober 2022 i Västerås Konserthus. Vi får njuta av ett unikt möte mellan Anders, den estländska sångerskan Inga Kaare och den fantastiska västeråskören Camerata InCantus, som bjuder på pärlor från musikens värld. Kända låtar som Anthem, Gabriellas sång, Koppången, Visa från Utanmyra och amerikanska 50- och 60-talslåtar utlovas.

Inga Kaare är en välkänd sångerska i Estland med 30 års scenvana, men här i Sverige är det inte många som hunnit upptäcka henne. Under konserten kommer hon att framföra kända amerikanska schlager från 50- och 60-talet samt Monica Zetterlunds låtar på svenska.

Dessutom dyker det upp en överraskning på scenen som spås bli nästa lysande stjärna.

Konferencier är Bo Aurehl och kvällens musiker Bengt Magnusson, Stefan Nilsson och Tomas Bergquist, en trio som har spelat tillsammans med Anders under många år. Dessutom dyker det upp en överraskning på scenen som kanske är vår nästa stjärna på de stora scenerna! 

Arrangerar gör Camerata InCantus och Gunnar Nihlén, Frontus AB.

Tid: 19:00–21:00

Här kan du köpa dina biljetter till Anders Ekborg med vänner – från musikal till soft jazz & ballad

Pris: 490 kr

Tillbaka

Leave a Reply

Your email address will not be published.