Saknad, Kärlek & Hopp

Lördagen den 7 april 2018 medverkade Anders i en konsert med temat “Saknad, Kärlek och Hopp”, där artister och publik samlades för att hedra minnet av Ebba Åkerlund som 11 år gammal blev ett av terrorattackens offer.

Alla artister medverkade ideellt och biljettintäkterna gick oavkortat till stiftelsen “Ebbas Änglar”.

Konserten ägde rum på Stadsteatern Kulturhuset Studion i Stockholm. Konferencier var Kristin Kaspersen och kapellmästare Krister Lundqvist.

Anders framförde sången “A Thousand years” från Twilightfilmerna.

Övriga medverkande var Lisa Ajax, Vivian Cardinal, Cotton Club, Gladys Del Pilar Bergh, Rasmus Johansson Wiborg, Albin Johnsén, Ida-Lova, Nano, Oskar Nilsson, Janne Schaffer, Sylvia Vrethammar, Ulla Vrethammar, dansare från Kindahls dansakademi, barnkör och orkester.