Lasse på Slottet

Den 15 juli 2024 besöker Anders, tillsammans med Gunilla Backman, sommarens stora happening på Tjolöholms slott – allsång med Lasse Kronér och gäster!

Biljetter till Lasse på Slottet – Tema Musikal (tickster.com)

Lasse på Slottet har premiär måndag 1 juli och arrangeras därefter varje måndag fram till den 5 augusti. Det blir allsångskvällar fyllda av glädje, musik, sång, god mat och en Lasse Kronér som tillsammans med sitt husband från Doobidoo kommer ge allt för att publiken ska få en oförglömlig upplevelse.

Det byggs upp en allsångsscen och ett festivalområde med foodtrucks, barer och servering. Ambitionen är att få de vackra omgivningarna, dofterna från Tjolöholms sommarträdgård, musik och sång att harmoniseras ihop till en helhetsupplevelse för publiken. Under allsångskvällarna står även nya Kafé Manegen öppet.

Arrangeras av Tjolöholms slott i samarbete med Westpoint Event.

Läs mer om sommarens program och Tjolöholms Slott (tjoloholm.se)

Tjolöholms Slott ligger i Fjärås kyrkby – vägbeskrivning

Tillbaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *