En Himmelsk Musikalkonsert

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer Så som i Himmelen blev en hjärtevärmande musikal som fick dig att skratta, gråta och sjunga med. Efter fulla hus på Oscarsteatern under 2 år, enastående recensioner och en publik på över 221 000, och därefter ett gästspel på Scandinavium i Göteborg med ytterligare nio föreställningar, bjöd hela originalensemblen på tre exklusiva konserter på Skansen i Stockholm och Dalhalla i Rättvik, sommaren 2022.

I En Himmelsk Musikalkonsert fick du uppleva musiken från musikalen Så som i Himmelen och en kavalkad av de största musikalpärlorna från West End & Broadway.

10 juni Sollidenscenen, Skansen

11 juni Sollidenscenen, Skansen

18 juni Dalhalla, Rättvik

Medverkande

Philip Jalmelid, Tuva B Larsen, Anders Ekborg, Malena Ernman, Sofia Pekkari, Björn Kjellman, Beatrice Järås, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, Linus Eklund Adolphson, Magnus Loftsson, Karolin Funke, Annica Edstam, Eric Hallengren, Rolf Christiansson, Joakim Jennefors, Johan Karlsson, Klara Nilsson och Kristin Lidström, allt under ledning av dirigent Karl Johan Ankarblom och en 16-mannaorkester. Konferencier är Morgan Alling.

Lyssna till Anders i Säg aldrig nej till Gud på Skansen:

Läs mer

2022-06-10 Aftonbladet – Stark musikalkonsert med himmelska stjärnor

En himmelsk musikalkonsert, Stockholm, 220610-220611

Bilder från konserten på Sollidenscenen i Stockholm den 11 juni 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *