En Stilla Jul

Välkommen till en minnesvärd kväll tillsammans med Anders Ekborg och Gunilla Backman

Anders fantastiska julkonsert har blivit en tradition för många i Sverige och har under flera år fyllt både kyrkor, teatrar och konserthus runt om i landet. I år får dessutom Anders sällskap av en av Sveriges största musikalartister, Gunilla Backman som bland annat gjorde rollen som Donna i över 500 föreställningar med Björn och Bennys succémusikal ”Mamma Mia”!

En stilla jul är bedövande vacker och förmedlar det som många förknippar med en äkta och traditionell jul. Konserten vilar på en grund av eftertanke, kärlek och omtanke om andra. Det är ett uttryck som vill hylla det sanna i musiken och konsten.

Denna känslosamma och högkvalitativa konsert ingår i konceptet Exclusive Dinner Show där ledorden är intimt, nära och avskalat. Under kvällen ingår en välkomponerad trerätters middag för en kväll fylld av mat och musik av högsta klass.

I år är som vi alla vet inget vanligt år. Elite Hotels erbjuder event i trygga miljöer och följer strikt de svenska myndigheternas rekommendationer och riktlinjer. Känn er trygga med ordentliga avstånd mellan borden, strikta rutiner för hygien och undvikande av trängsel. Varmt välkommen!

Produced by MT Live & Elite Hotels of Sweden

Luleå, Elite Stadshotellet: 4-5 december

Jönköping, Elite Stora Hotellet: 11-12 december

Helsingborg, Elite Hotel Marina Plaza: 18-19 december

Biljetter

Gunilla Backman och Anders Ekborg

Foto och © Peter Knutson

 

Tillbaka

1 thought on “En Stilla Jul”

  1. Hej

    Ser så mycket fram emot En stilla jul i Jönköping 12 december. I år känns det som att julen och tiden däromkring är mer betydelsefullt än någonsin förr. Det betyder mycket att ni ger oss möjlighet att få stilla oss och lyssna på fantastiskt sång och musik och ta tillvara på det som verkligen betyder något. Jag hoppas att ni får en fin tid fram till dess och snälla, det skulle betyda så mycket om ni ville sjunga ”Irländsk ballad.” Tack så mycket och önskar er en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *