En Stilla Jul 2019

Traditionen och publiksuccén fortsätter!

I år har Anders valt att exklusivt besöka Stockholm, Göteborg och Jönköping med En Stilla Jul, som varit en konserttradition sedan 2010.

Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson, gitarr, Stefan Nilsson, piano, Thomas Bergquist, klaviatur, Elias Gammelgård, fiol och Atida Stahlhammer,cello, tar Anders med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i sin rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

Anders har dessutom i år bjudit in en gästartist till respektive stad. I Stockholm och Jönköping gästas han av Helen Sjöholm – äntligen får vi möjligheten att se succéparet ”Kristina och Karl Oskar från Duvemåla” på scen igen för första gången sedan de gjorde Chess tillsammans! 

I Göteborg gästas konserten av Emmi Christensson, som bland annat spelat huvudrollen som Christine i Phantom of the Opera både i Stockholm och West End.

Biljetter bokas via Showtic.se

Turnéplan:

15/12 Oscarsteatern, Stockholm EXTRA!
16/12 Oscarsteatern, Stockholm
18/12 Stora Teatern, Göteborg
19/12 Konserthuset, Jönköping
20/12 Oscarsteatern, Stockholm
21/12 Oscarsteatern, Stockholm 


191204 Extrakonsert släppt 15/12 på Oscarsteatern!

Den stora publikrusningen till succén ”En Stilla Jul” med Anders Ekborg och gästartisten Helen Sjöholm gör att vi nu släpper ytterligare en julkonsert på Oscarsteatern i Stockholm.

”Jag är både glad och tacksam över att få släppa upp ännu en föreställning på Oscarsteatern med ”En stilla Jul”. Det är en ynnest att så många kommer för att lyssna och dela min jul, en riktig jul med traditionella klassiska julsånger och några av mina låtfavoriter,att sen få göra detta tillsammans med Helen Sjöholm i Stockholm toppar ju förstås” säger Anders Ekborg.

Anders Ekborg har även släppt en ny jullåt. Ett fantastiskt stycke komponerat av Fredrik Kempe och med text av Jonas Gardell. Titeln är ”Var Mitt Ljus” och den producerats av Dan Sundqvist!

Producenter: 2Entertain, Vicky Nöjesproduktion och Känslogrossisten AB

Tillbaka